Uitzendkantoor Human Supports : Horeca & Medische jobs

Onze kwaliteitsgarantie

Onze vacatures

Onze gespecialiseerde consulenten stellen de vacatures op volgens de noden van de klant.

Evaluatie

Door de feedback van onze klanten, optimaliseren wij onze pool van uitzendkrachten.

Gespecialiseerd team

Onze consulenten zijn gespecialiseerd in uw paritair comité. Hierdoor voelen zij de perfecte kandidaat aan voor de juiste plaats.

Personalisatie

Aangezien ons uitzendbureau streeft naar een langdurige samenwerking, zijn wij voortdurend betrokken en bieden wij instrumenten aan die onze samenwerking kunnen verbeteren indien dit nodig en gewenst is door onze klant. Bijvoorbeeld : een online planning gedeeld tussen de verschillende betrokken afdelingen zodat onze klanten op elk moment de status van hun bestelling kunnen bekijken.

Payroll

Dankzij de grondige kennis van de sociale wetgeving van uw paritair comité, kunnen onze consulenten makkelijk uw vragen over personeelsadministratie beantwoorden. Zij volgen dagelijks de wijzigingen van de wetgeving op.

Selectie

Dankzij onze nauwe samenwerking met onze klanten selecteren wij uitzendkrachten die zich inzetten voor hun werk en die precies beantwoorden aan de eisen van de klant.

Permanentie

Wij zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Deze service wordt uitgevoerd door onze eigen medewerkers die elke klant en elke uitzendkracht kennen. Zo is de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd.

Samenwerking

Aan het begin van onze samenwerking definiëren wij samen met onze klant duidelijke SLA’s (Service Level Agreements), die wij maandelijks meten en evalueren in KPI’s.

Waarom vertrouwen op Human Supports voor het vinden van een baan of kandidaat ?

Persoonlijke follow-up

Voor zowel kandidaten als bedrijven voert Human Supports een zeer persoonlijke en op maat gemaakte opvolging uit om aan uw behoeften te voldoen.

24 uur beschikbaarheid

Heeft u een noodgeval of een probleem ? Onze teams blijven voor u beschikbaar om u zo goed mogelijk tevreden te stellen.

De mens staat centraal

Wij nemen de tijd om u te leren kennen, om uw behoeften en wensen te begrijpen. Luisteren is essentieel.