Onze kwaliteitsgarantie

Briefing

In samenspraak met onze klant stellen wij schriftelijk een algemene briefing op, waarin alle aspecten worden vermeld waarop onze klant de nadruk wenst te leggen.

Evaluatie

Er bestaat een evaluatiesysteem voor elk uitzendkracht, zodat onze klant ons voortdurend feedback kan geven en wij onze pool van uitzendkrachten kunnen optimaliseren.

Unieke persoon

Onze uitzendbureau werkt met « Unieke Personen » op alle niveaus van onze organisatie.

Personalisatie

Aangezien ons uitzendbureau streeft naar een langdurige samenwerking, zijn wij voortdurend betrokken en bieden wij instrumenten aan die onze samenwerking kunnen verbeteren indien dit nodig en gewenst is door onze klant. Bijvoorbeeld : een online planning gedeeld tussen de verschillende betrokken afdelingen zodat onze klanten op elk moment de status van hun bestelling kunnen bekijken.

Verzending

Bij elk bestelling sturen wij de briefing naar elke uitzendkracht, aangevuld met de precieze details van de bestelling van onze klant.

Samenwerking

Aan het begin van onze samenwerking definiëren wij samen met onze klant duidelijke SLA’s (Service Level Agreements), die wij maandelijks meten en evalueren in KPI’s.

Permanentie

Wij zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Deze service wordt uitgevoerd door onze eigen medewerkers die elke klant en elke uitzendkracht kennen. Zo is de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd.

Selectie

Dankzij onze samenwerking met de klanten selecteren wij uitzendkrachten die zich inzetten voor hun werk en die precies beantwoorden aan de eisen van de klant.

Waarom vertrouwen op Human Supports voor het vinden van een baan of kandidaat ?

Persoonlijke follow-up

Voor zowel kandidaten als bedrijven voert Human Supports een zeer persoonlijke en op maat gemaakte opvolging uit om aan uw behoeften te voldoen.

24 uur beschikbaarheid

Heeft u een noodgeval of een probleem ? Onze teams blijven voor u beschikbaar om u zo goed mogelijk tevreden te stellen.

De mens staat centraal

Wij nemen de tijd om u te leren kennen, om uw behoeften en wensen te begrijpen. Luisteren is essentieel.